Linkkien lähettäminen sähköpostitse SkyDrive-tallennustilaan
ASETUKSET JA PALVELUT

Linkkien lähettäminen sähköpostitse SkyDrive-tallennustilaan

Jakaaksesi SkyDrive-tallennustilaan tallennettuja tiedostoja sähköpostitse, niitä ei tarvitse ladata ja liittää viestiin. Sähköposti-sovelluksella voit helposti sisällyttää linkkejä SkyDrive-tiedostoihin ja lähettää ne sähköpostitse.
  1. Avaa Sähköposti-sovellus.
  2. Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, vaihda siihen, jota haluat käyttää.
  3. Luo uusi sähköpostiviesti ja täytä vastaanottajakenttä tai vastaa sähköpostiin.
  4. Voit:
    • Napauttaa > Asiakirja-kuvaketta ja valita asiakirjatyypin.
    • Napauttaa > Tiedosto-kuvaketta, jos haluat valita jonkin tiedostotyypin.
  5. NapautaSkyDrive.
  6. Avaa kansio, jossa haluamasi tiedostot sijaitsevat, ja valitse jaettavat tiedostot.
  7. Napauta OK.

Näet sen jälkeen linkit valitsemiisi tiedostoihin lisättynä sähköpostiviestiin.

8. Napauta .

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x