Tietoja SkyDrive for HTC Sense -sovelluksesta

SkyDrive-verkkotallennustilalla voit säilyttää kaikki valokuvasi ja asiakirjasi yhdessä paikassa. Voit milloin tahansa käyttää, muokata tai tarkastella niitä HTC One X / One X‍+ -puhelimella, tietokoneella ja muilla mobiililaitteilla, joissa on käytettävissä SkyDrive-sovellus.
Voit:
  • Käyttää Galleriaa valokuvien siirtämiseen. Sinulla on myös pääsy valokuviin, jotka on tallennettu SkyDrive-tallennustilaan.
  • Enää ei tarvita suuria liitetiedostoja sähköpostitse jaettaessa. Lähetä vain linkki tiedostoihin, jotka on tallennettu SkyDrive-tallennustilaan.
  • Käytä Polaris Office -sovellusta avataksesi ja muokataksesi SkyDrive-tallennustilaan tallennettuja asiakirjoja.
  • Käytä PDF Viewer -sovellusta tarkastellaksesi SkyDrive-tallennustilaan tallennettuja PDF-asiakirjoja.
  • Tallenna asiakirjoja HTC One X / One X‍+ -puhelimesta suoraan SkyDrive-tallennustilaan.