HTC One X / One X‍+-linkin katkaiseminen Dropbox

Voit etäkatkaista HTC One X / One X‍+ -linkin Dropbox, jos satut kadottamaan laitteesi.
  1. Kirjaudu tietokoneen selaimella Dropbox-web-sivustolle (www.dropbox.com).
  2. Napsauta minkä tahansa web-sivuston sivun oikeassa yläkulmassa olevaa Tili-linkkiä. (Tai napsauta tilinimeäsi ja sen jälkeen Asetukset-valintaa.)
  3. Napsauta Suojaus-välilehteä.
  4. Napsauta Omat laitteet -kohdassa Katkaise linkki -valintaa Android-laitteen oikealla puolella.
  5. Napsauta Poista puhelinlinkki.