Asiakirjojen säilyttäminen Dropboxissa
ASETUKSET JA PALVELUT

Asiakirjojen säilyttäminen Dropboxissa

Office-asiakirjan tallentaminen Dropbox

Voit avata Office-asiakirjan HTC One X / One X‍+ -puhelimessa ja tallentaa sen Dropboxiin.
  1. Avaa Office-asiakirja, esim. sähköpostin liitteenä oleva.
    Huomautus: Jos sinulla on useampia kuin yksi Office-sovellus asennettuna, valitse Polaris Office.
  2. Napauta > Tallenna nimellä.
  3. Anna uusi tiedostonimi.
  4. Napauta > Dropbox.
  5. Napauta Tallenna.
Asiakirjasi tallennetaan Polaris Office -kansioon, joka sijaitsee Dropbox-kansion juuressa.
Vihje: Voit tallentaa asiakirjan toiseen Dropbox-kansioon napauttamalla > Jaa > Dropbox. Luo tai valitse kansio ja napauta sitten Siirrä.

Office-asiakirjan muokkaaminen Dropbox

Voit muokata Dropboxiin tallennettua asiakirjaa ja tallentaa muutokset.
  1. Avaa Dropbox-sovellus.
  2. Avaa kansio, jossa haluamasi asiakirja sijaitsee.
  3. Napauta asiakirjaa avataksesi sen.
    Huomautus: Jos sinulla on useampia kuin yksi Office-sovellus asennettuna, valitse Polaris Office.
  4. Voit tehdä muutoksia napauttamalla .
  5. Kun asiakirjan muokkaus on valmis, napauta tai napauta > Tallenna nimellä.

PDF-asiakirjan tallentaminen Dropbox

Voit avata PDF-asiakirjan HTC One X / One X‍+ -puhelimessa ja tallentaa sen Dropboxiin.
  1. Avaa PDF-asiakirja, esim. sähköpostin liitteenä oleva.
    Huomautus: Jos sinulla on useampia kuin yksi PDF-katselusovellus asennettuna, valitse PDF Viewer.
  2. Napauta > Tallenna nimellä.
  3. Anna uusi tiedostonimi.
  4. Napauta > Dropbox ja napauta sitten OK.
Asiakirjasi tallennetaan PDFViewer-kansioon, joka sijaitsee Dropbox-kansion juuressa.
Vihje: Voit tallentaa PDF-asiakirjan toiseen Dropbox-kansioon napauttamalla > Jaa > Dropbox. Luo tai valitse kansio ja napauta sitten Siirrä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x