Dropbox-tilin asettaminen

Saadaksesi 23 Gt ilmaista Dropbox-lisätallennustilaa kahdeksi vuodeksi, aseta Dropbox-tili HTC One X / One X‍+ -puhelimella ja suorita ohjattu Näin pääset alkuun -asennus Dropbox-web-sivustolla.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Tili ja synkronointi.
  2. Napauta > Dropbox.
  3. Luo tili tai kirjaudu sisään tilillesi noudattaen näytön ohjeita.
  4. Siirry tietokoneen web-selaimella Dropbox-web-sivustolle (www.dropbox.com), kirjaudu sisään tilillesi ja suorita Näin pääset alkuun -opas.
Vihje: Voit myös avata Dropbox-sovelluksen asettaaksesi tilisi.