Näytettävien kalenterien valitseminen

1. Napauta missä tahansa kalenterinäkymässä > Tilit (Kaikki kalenterit) tai Tilit (Monikalenteri).
  2. Aseta tai tyhjennä tili, jonka haluat näyttää tai piilottaa.

Jos online-tililläsi on useita kalentereita, napauta valitaksesi sisällytettävät kohteet.

Huomautus:
  • Kalenterit synkronoidaan HTC One X / One X‍+ -puhelimessa, vaikka ne olisivat piilotettuja.
  • Voit myös näyttää tai piilottaa tehtäviä, jotka olet luonut HTC One X / One X‍+ -puhelimessa.

Miksi kalenterin tapahtumat eivät näy?

Jos et löydä tapahtumia sähköpostitileiltäsi tai sosiaalisista verkostoista Kalenteri, tarkista onko Kalenterin synkronointi käytössä Asetukset.

1. Siirry Asetuksiin ja napauta Tili ja synkronointi.
  2. Napauta tilityyppiä. Jos useita tilejä on tuettu (kuten Exchange ActiveSync), napauta tiliä, jonka haluat synkronoida.
  3. Valitse Kalenteri ja napauta > Synkronoi nyt.