Yhteystietojen varmuuskopiointi
ASETUKSET JA PALVELUT

Yhteystietojen varmuuskopiointi

1. Avaa Henkilöt-sovellus.
  2. Napauta Henkilöt-välilehdellä > Hallitse yhteystietoja.
  3. Napauta Tuo tai vie yhteystietoja > Vie puhelimen tallennustilaan.
  4. Valitse tili tai vietävien yhteystietojen tyyppi ja napauta sen jälkeen OK.

Yhteystietojen palauttaminen

Voit palauttaa vain yhteystiedot, jotka varmuuskopioitiin käyttäen Vie puhelimen tallennustilaan -toimintoa.
  1. Napauta Henkilöt-välilehdellä > Hallitse yhteystietoja.
  2. Napauta Tuo tai vie yhteystietoja > Tuo puhelimen tallennustilasta.
  3. Jos sinulla on asetettuna useampia kuin yksi tili, napauta tuotavien yhteystietojen tyyppiä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x