Sosiaalisten verkkojen, sähköpostitilien ja muiden kohteiden lisääminen

Sosiaalisten verkkojen, sähköpostitilien ja muiden kohteiden lisääminen

Voit synkronoida yhteystietoja, kalentereita ja muita tietoja sosiaalisista verkostoista, sähköpostitileiltä ja online-palveluista HTC One X / One X‍+ -puhelimella. Voit synkronoida päivitykset HTC One X / One X‍+ -puhelimen ja webin välillä online-tilillä tilistä riippuen.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Tili ja synkronointi.
  2. Napauta .
  3. Napauta tilityyppiä, jonka haluat lisätä.
  4. Syötä tilin tiedot noudattaen näyttöruutuun tulevia ohjeita.
Vihje: Napauta Asetukset > Tilit ja synkronointi -kohdassa Automaattien synkronointi Päälle/Pois -kytkintä kytkeäksesi automaattisen synkronoinnin pois kaikista tileistäsi.

Yhden tai useamman Google-tilin lisääminen

Kirjaudu Google-tilillesi nähdäksesi Gmail, yhteystiedot ja kalenterit sekä käyttääksesi Google-sovelluksia HTC One X / One X‍+ -puhelimella. Jos lisäät useamman kuin yhden Google-tilin, voit vaihdella tilien välillä sovelluksissa, kuten Gmail-sovelluksessa ja valita, mille tilille haluat varmuuskopioida asetuksesi.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Tili ja synkronointi.
  2. Napauta .
  3. Napauta Google.
  4. Kirjaudu tilille tai luo uusi tili noudattamalla ruudulle tulevia ohjeita.

Unohditko Google-tilisi salasanan?

Jos olet unohtanut Google-tilisi salasanan, voit yrittää palauttaa sen siirtymällä Google-websivustoon.
  1. Avaa HTC One X / One X‍+ -puhelimen tai tietokoneen selain
  2. Siirry osoitteeseen www.google.com/accounts/recovery.
  3. Valitse salasanan palautusvalinta ja näppäile sitten sähköpostiosoite tai käyttäjänimi, jota käytät Google-tilille kirjautumiseen.
  4. Napsauta Jatka-painiketta.
  5. Palauta salasanasi noudattamalla näyttöruudussa olevia ohjeita.