Kappaleen asettaminen soittoääneksi
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kappaleen asettaminen soittoääneksi

Valitse kappale Musiikki-kirjastosta ja aseta se soittoääneksi tai suosikkiyhteystiedon soittoääneksi.

1. Avaa Musiikki-sovellus.
  2. Toista kappale, jonka haluat asettaa soittoääneksi.
  3. Napauta > Aseta soittoääneksi.
  4. Napauta Puhelimen soittoääni tai Yhteystiedon soittoääni. Jos valitset Yhteystiedon soittoääni, valitse yhteystiedot, joihin haluat liittää soittoäänen.

MP3-soittoäänen trimmaaminen

Käytä Musiikki-sovelluksen soittoäänityökalua, jos haluat asettaa soittoääneksi vain osan kappaleesta.
  1. Kun löydät haluamasi kappaleen, napauta > Aseta soittoääneksi > Muokkaa soittoääntä.
  2. Vedä kahta muokkauksen liukusäädintä kohtiin, joista haluat soittoäänen alkavan ja päättyvän.

Voit tarkentaa muokkausta napauttamalla vasenta ja oikeaa nuolipainiketta. Aikamerkit osoittavat missä kohtaa kappaletta olet.

3. Kun olet lopettanut muokkaamisen, napauta Aseta.
  4. Valitse tuleeko muokatusta kappaleesta Puhelimen soittoääni vai Yhteystiedon soittoääni.
Vihje: Näet uudet soittoäänesi puhelimen asetuksissa. Siirry kohtaan Asetukset > Ääni > Soittoääni.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x