Soittolistojen luominen ja niillä työskentely

Mukauta musiikkikokemustasi luomalla musiikin toistoluetteloita. Tee toistoluettelo, joka sisältää juuri suosikkikappaleitasi tai luo sellainen vastaamaan päivän mielialaasi. Voit tehdä niin monta toistoluetteloa kuin haluat.
  1. Avaa Musiikki-sovellus.
  2. Napauta ja napauta sitten Soittoluettelot.
  3. Napauta ja anna sitten soittolistan nimi.
  4. Lisätäksesi kappaleita, napauta otsikkotekstiruudun vieressä olevaa -kuvaketta, selaa musiikkikokoelmaasi ja napauta sitten lisättävää kappaletta.

Toista tämä, jos haluat lisätä vielä kappaleita.

5. Voit myös:
    Järjestää kappaleet uudelleen Pitää siirrettävän kappaleen vieressä olevaa -painiketta painettuna ja vetää sen uuteen paikkaan.
    Poistaa kappaleita Valita kappaleet, jotka haluat poistaa soittoluettelosta.
    Muuttaa soittolistan nimeä Kirjoita soittolistan uusi nimi otsikkotekstiruutuun.
  6. Napauta Tallenna.
Voit muokata luomaasi soittolistaa napauttamalla Musiikki-sovelluksen päänäytöllä ja valitsemalla Soittoluettelot. Avaa soittolista ja napauta > Muokkaa soittoluetteloa.

Soittolistassa olevien kappaleiden toistaminen

1. Avaa Musiikki-sovellus.
  2. Napauta > Soittoluettelot.
  3. Napauta soittolistaa ja napauta sitten kappaletta, jonka haluat toistaa ensin.
Kun napautat kappaletta, näyttö päivitetään soittolistasi kappaleilla.

Soittolistojen poistaminen

1. Avaa Musiikki-sovellus.
  2. Napauta > Soittoluettelot.
  3. Voit:
    • Pitää poistettavaa soittolistaa painettuna ja napauta Poista soittolistoja.
    • Napauttaa > Poista soittoluettelot poistaaksesi useita soittoluetteloita.