Musiikin kuunteleminen

Kuuntele suosikkikappaleitasi HTC One X / One X‍+ -puhelimen Musiikki-sovelluksella.

Tärkeää: Kun avaat Musiikki-sovelluksen ensimmäistä kertaa, sinulta kysytään haluatko ladata HTC One X / One X‍+ -puhelimeen automaattisesti asiaan liittyvää sisältöä, kuten albumien kannet ja artistien valokuvat.
  1. Avaa Musiikki-sovellus.
  2. Napauta ja valitse sitten haluatko selata artisteja, albumeita ja muita luokkia.
  3. Toista kappale napauttamalla.
  4. Napauta näyttöruudun kuvakkeita ohjataksesi toistoa, valitaksesi soitettavan kappaleen, toistaaksesi kappaleet yms.

Paina ja vedä sormeasi etenemispalkin poikki hypätäksesi kappaleen johonkin toiseen osaan.

Käännä sekoitus päälle tai pois päältä. (Sekoitus on pois päältä, kun painike on harmaa.)

Selaa toistotiloja: toista kaikki kappaleet, toista nykyinen kappale ja älä toista.

Avaa soittimen koko näyttö (Musiikkikanava) katsoaksesi sanoitukset ja musiikin visualisoinnin kappaletta toistettaessa.

(Voit valita Musiikkiasetuksissa käynnistyykö soittimen koko näyttö automaattisesti.)

Pienennä Nyt soi -näyttö jatkaaksesi musiikkikokoelmasi selaamista.

Vihje: Kuunnellessasi musiikkia ja näyttöruudun mennessä pois päältä paina VIRTA-painiketta kytkeäksesi näyttöruudun jälleen päälle ja ohjataksesi musiikin toistoa suoraan lukitusnäytöstä.

Musiikin äänenlaadun parantaminen

Kytke Beats Audio päälle äänenlaadun parantamiseksi. Kappaleet ja videot toistuvat täyteläisemmin ja alkuperäisemmin, erityisesti Musiikki- ja Galleria-sovelluksissa.
  1. Liitä kuulokkeet tai HTC One X / One X‍+ puhelin ulkoiseen kaiuttimeen.
  2. Kytke Beats Audio-profiili päälle tai pois siirtymällä kohtaan Asetukset ja napauttamalla Beats Audio Päälle/Pois-kytkintä.