Valokuvien tai videoitten katsominen Galleria
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Valokuvien tai videoitten katsominen Galleria

Muistele hyviä aikoja. Galleria-sovelluksella voit katsoa kaikkia HTC One X / One X‍+ -puhelimen tai online-albumiesi valokuvia ja videoita. Voit katsella kuvia tapahtuman tai sijainnin perusteella, leikata videoita, lisätä valokuvakehyksiä ja erikoistehosteita jne.
  1. Avaa Galleria-sovellus. Näet valokuvaruudut järjestettynä tapahtuman mukaan. Näkymä virkistetään joka kerta, kun uusia valokuvia tai videoita kuvataan tai uusia kuvia lisätään.
    Huomautus: Voit selata valokuvia albumin tai sijainnin perusteella tai katsoa kaveriesi valokuvia sosiaalisissa verkoissa, napauttamalla ja valitsemalla, kuinka haluat näyttää valokuvat.
  2. Selaa albumiin tai valokuvaryhmään.
  3. Napauta valokuvaa tai videota näyttääksesi sen koko näytöllä.

Valokuvien ja videoitten katselu tapahtuman mukaan

Katsele valokuvia ja videoita niiden ottamisajan ja -paikan perusteella.
  1. Avaa Galleria-sovellus.
  2. Napauta > Tapahtumat. HTC One X / One X‍+ -puhelimella kuvaamasi valokuvat ja videot ryhmitellään ottamisajan ja sijainnin mukaan.
  3. Napauta ruutua nähdäksesi kaikki määrätyssä tapahtumassa kuvatut valokuvat ja videot.

Valokuvien katselu sijainnin mukaan

Karttanäkymällä voit tarkastella valokuvia sijainnin mukaan.
Tärkeää: Vain paikkatiedoilla merkityt valokuvat näkyvät kartalla.
  1. Avaa Galleria-sovellus.
  2. Napauta > Locations.
  3. Loitonna tai panoroi kartalla, kunnes numeerinen sijainnin ilmaisin tulee näkyviin. Numero sijainnin ilmaisimessa näyttää, kuinka monta valokuvaa kyseisellä alueella on otettu.
  4. Napauta sijainnin ilmaisinta. Samalla alueella otetut kuvat näytetään.
Vihje:

Haluatko tietää, missä otit tietyn valokuvan? Katsellessa kuvaa koko näytöllä, napauta missä tahansa kohtaa näytöllä, ja napauta sitten > Näytä kartalla. (Näytä kartalla on käytettävissä, kun valinta Lisää paikkatieto on valittu kohdasta Kamera.)

Videon katsominen ja leikkaus

Voit ottaa stillkuvan katsoessasi videota, leikata videota poistaaksesi tarpeettomia kohtauksia jne.
  1. Siirry Galleria-sovelluksen Albumi- tai Tapahtumat-näkymässä videoon, jonka haluat katsoa.
  2. Napauta näytön ohjaimia toistaaksesi tai keskeyttääksesi videon, säätääksesi äänenvoimakkuutta jne.
    Vihje: Napauta > Valitse soitin jakaaksesi videon kotiverkossa.
  3. Napauta kuvataksesi ja tallentaaksesi stillkuvan.
  4. Leikkaa videota napauttamalla > Muokkaa.
  5. Vedä kaksi leikkausliukuohjainta niihin kohtiin, joista haluat videon alkavan ja loppuvan.
  6. Voit esikatsella leikattua videota napauttamalla .
  7. Napauta Tallenna.
Leikattu video tallennetaan uudeksi tiedostoksi. Alkuperäinen video pysyy muuttumattomana.

Videotoistonopeuden muuttaminen

Haluatko lisätä videoihisi elokuvan tuntua hidastamalla tiettyjä kohtauksia? Voit muuttaa valittujen hidastettu video -osien toistonopeutta hidastetuksi videoksi.
Tärkeää: Voit muuttaa videon toistonopeutta vain videoilla, jotka on kuvattu Kamera-sovelluksen hidastettu näkymä -toiminnolla.
  1. Siirry Galleria-sovelluksen Albumi-näkymässä muokattavaan hidastettuun videoon ja napauta .
  2. Napauta vaihtaaksesi normaalin ja hidastetun videon välillä.
  3. Voit säätää videon toistonopeutta painamalla > Muokkaa > Säädä toistonopeutta.
  4. Kehystä jakso, jonka haluat hidastaa siirtämällä vasenta ja oikeaa liukusäädintä.
  5. Valitse kuinka paljon haluat hidastaa näkymää.
  6. Napauta katsoaksesi tuloksen.
  7. Napauta Tallenna.
Muokattu video tallennetaan uudeksi tiedostoksi. Alkuperäinen video pysyy muuttumattomana.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x