Verkon selaaminen

1. Avaa Internet-sovellus.
  2. Napauta URL-kenttää näyttöruudun yläosassa.
    Huomautus: Jos web-sivu on koko näyttö -tilassa, sipaise ruutua alas näyttääksesi osoitekentän ja muita valintoja.
  3. Näppäile web-sivun osoite tai hakusanasi.
  4. Web-sivustolla voit:
    • Napauttaa linkkiä avataksesi sen tai pitää linkkiä painettuna lisävaihtoehtoja varten.
    • Napauttaa sähköpostiosoitetta lähettääksesi viestin sähköpostiosoitteeseen.
    • Pitää kuvaa painettuna tallentaaksesi, kopioidaksesi tai asettaaksesi sen taustakuvaksi.
  5. Palataksesi aiemmin tarkastelemallesi web-sivulle, napauta ja napauta sitten tai .

Vaihtaminen Lukutilaan

Haluatko lukea web-artikkelin ilman häiriötekijöitä? Lukutila poistaa web-sivulta valikoita, bannereita ja taustakuvia.
Huomautus: Lukutila ei ehkä ole käytettävissä tietyillä web-sivuilla.
Kun tarkastelet web-sivua, napauta ennen URL-osoitetta.
Huomautus: Kytke Lukutila pois päältä napauttamalla .

Selaintilan maksimointi

• Voit piilottaa selatessa tilapalkin napauttamalla > Asetukset > Yleiset ja valitsemalla sitten Koko näyttö.
  • Napauta web-sivua selatessa > Työpöytänäkymä näyttääksesi web-sivun koko työpöytä -version.

Selainvälilehtien käyttö

Voit avata useita selainvälilehtiä ja vaihtaa nopeasti web-sivulta toiselle.

Avaa Internet-sovellus.
  • Voit lisätä selainvälilehden napauttamalla > . Toista sama avataksesi uusia selainvälilehtiä.
  • Voit vaihtaa selainvälilehtien välillä napauttamalla ja pyyhkäisemällä web-sivulle, jota haluat tarkastella. Napauta selainvälilehteä näyttääksesi sen täysi näyttö -tilassa.
  • Sulje selainvälilehti napauttamalla ja napauttamalla sitten .

Web-sisällön tallentaminen myöhempää käyttöä varten

Tallenna web-sivuja katsoaksesi niitä myöhemmin, vaikka ilman internet-yhteyttä. Voit myös lisätä videoleikkeitä web-sivuille Katsomislistaan, jolloin löydät ne nopeasti ja voit katsoa niitä milloin haluat.
Tärkeää: HTC One X / One X‍+ tallentaa vain web-sivun tekstin ja kuvat. Tarvitset internet-yhteyden linkitettyjen sivujen avaamiseen ja videoleikkeiden toistamiseen.
  1. Katsellessasi web-sivua, napauta > .
  2. Napauta Lukemisluettelo tai Katsomisluettelo.
    Huomautus: Kun Katsomisluetteloon lisäämälläsi web-sivulla on yksi tai useampi videoleike, sinua pyydetään valitsemaan, mitkä videot haluat lisätä.

Voit katsella tallennettua web-sivua tai videoleikettä napauttamalla > Tallennettu. Pyyhkäise Lukemisluetteloon tai Katsomislistaan ja napauta sitten web-sivua tai videota, jota haluat tarkastella.

Selaimen asetusten tekeminen

Mukauta web-selain sopimaan selaamistyyliisi. Aseta näytön, yksityisyyden ja turvallisuuden asetukset käyttäessäsi selainta.
Napauta selaimen näytöltä > Asetukset.