Hakujen tekeminen HTC One X / One X‍+ -puhelimessa ja verkossa

Hakujen tekeminen HTC One X / One X‍+ -puhelimessa ja verkossa

Voit hakea tietoja HTC One X / One X‍+ -puhelimesta ja verkosta. Aloita hakusi syöttämällä hakusana tai käyttämällä Google Äänihaku -toimintoa.
Vihje: Joissakin sovelluksissa, kuten Henkilöt tai Sähköposti, on omat hakutoiminnot, joilla voit hakea tietoja juuri niistä sovelluksista.

Hakujen tekeminen webissä ja HTC One X / One X‍+ -puhelimesta

1. Avaa Google-sovellus. Tai pidä -valintaa painettuna.
  2. Syötä hakuruutuun etsimäsi asia. HTC One X / One X‍+ -puhelimen vastaavat tulokset ja Google-web-haun suositukset näytetään kirjoittaessasi.
    Vihje: Hakeaksesi tietoja pelkästään HTC One X / One X‍+ -puhelimesta, pyyhkäise sormella näyttöä ylös ja napauta sitten Hae puhelimesta.
  3. Jos hakemasi kohde on ehdotusluettelossa, avaa se oikeassa sovelluksessa napauttamalla sitä.

Web-haku puheella

Käytä Google Äänihaku löytääksesi tietoja verkosta puhumalla HTC One X / One X‍+ -puhelimeen.
  1. Avaa Google-sovellus. Tai pidä -valintaa painettuna.
  2. Napauta ja sano sitten, mitä olet hakemassa. Kun olet puhunut Google-web-haku näyttää vastaavat tulokset.
  3. Jos hakemasi kohde on listalla, avaa se oikeassa sovelluksessa napauttamalla sitä. Muuten napauta hakeaksesi uudelleen.

Hakuasetusten määrittäminen

1. Avaa Google-sovellus. Tai pidä -valintaa painettuna.
  2. Vieritä näytön alaosaan ja napauta > Asetukset asettaaksesi seuraavat valinnat:
    • Ääni. Aseta Google Äänihaku kieli, puheen ulostulo ja muuta.
    • Puhelimen haku. Valitse, mitkä sovellukset HTC One X / One X‍+ -puhelimessa sisällytetään hakua suoritettaessa.
    • Yksityisyys ja tilit. Hallitse sijaintihistoriaasi ja äskettäisten web-hakujen näkyvyyttä tai tyhjennä hakuhistoriasi.