Tekstiviestien varmuuskopiointi

Säilytä tärkeät tekstiviestisi varmuuskopioimalla ne puhelimen tallennustilaan. Voit palauttaa helposti varmuuskopioidut tekstiviestit, jos olet poistanut ne viestiluettelosta.
  1. Avaa Viestit-sovellus.
  2. Napauta > Varmuuskopioi / Palauta SMS > Varmuuskopioi > Varmuuskopioi tekstiviestit.
  3. Anna varmuuskopiotiedostollesi nimi ja napauta sitten OK.

Tekstiviestin palauttaminen

Voit palauttaa vain ne tekstiviestit, jotka vietiin Varmuuskopioi tekstiviestit -toiminnolla.
  1. Avaa Viestit-sovellus.
  2. Napauta > Varmuuskopioi / palauta SMS > Palauta.
  3. Valitse, kuinka haluat palauttaa viestit ja napauta Seuraava.
  4. Napauta tuotavaa varmuuskopiotiedostoa.
  5. Napauta OK.

Tekstiviestien varmuuskopiointi sähköpostitse

Tärkeää: Sinun on asetettava sähköpostitili Sähköposti-sovelluksessa.
  1. Napauta Viestit-valikossa > Varmuuskopioi / palauta SMS.
  2. Napauta Varmuuskopiointi > Varmuuskopioi tekstiviesti sähköpostilla.

Varmuuskopioitu tiedosto on sähköpostin liitteenä.

3. Anna sähköpostiosoitteesi.
  4. Laadi sähköpostiviesti ja lähetä se.
Palauta tekstiviestisi HTC One X / One X‍+ -puhelimeen avaamalla liitetyn varmuuskopion sisältävä sähköposti Sähköposti-sovelluksessa. Napauta liitetiedostoa ladataksesi sen ensin ja napauta sitä uudelleen avataksesi tuotavan varmuuskopiotiedoston.