TIEDONSIIRTO
WAP-push-viestit
TIEDONSIIRTO

WAP-push-viestit

WAP-Push-viestit sisältävät web-linkin. Usein linkki lataa tiedoston, jonka olet pyytänyt palveluntarjoajaltasi. Avaa vain luottamiesi lähteiden linkkejä.

Kun vastaanotat WAP-push-viestin, ilmoituskuvake näytetään tilapalkilla.

Uuden WAP-push-viestin avaaminen ja lukeminen

1. Avaa Ilmoitukset-paneeli ja napauta sen jälkeen uuden push-viestin ilmoitusta.
  2. Napauta Siirry sivustoon.

Kaikkien WAP-push-viestien näyttäminen

1. Avaa Viestit-sovellus.
  2. Napauta > Push-viestit.
    Huomautus: Näet tämän toiminnon vain, jos olet aikaisemmin vastaanottanut WAP-push-viestejä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x