TIEDONSIIRTO
Tekstiviestin (SMS) lähettäminen
TIEDONSIIRTO

Tekstiviestin (SMS) lähettäminen

1. Avaa Viestit-sovellus.
  2. Napauta .
  3. Anna yhteystiedon nimi tai matkapuhelinnumero Vastaanottaja-kenttään.
  4. Napauta ruutua, jossa lukee Lisää teksti ja kirjoita sen jälkeen viestisi.
  5. Napauta tai paina tallentaaksesi viestin luonnoksena.
    Huomautus:
    • Yksittäisen tekstiviestin merkkimäärä on rajoitettu (rajoitus näkyy :n päällä). Jos ylität rajan, tekstiviesti toimitetaan yhdessä osassa, mutta laskutetaan useampana kuin yhtenä viestinä.
    • Tekstiviestistäsi tulee automaattisesti multimediaviesti, kun annat vastaanottajaksi sähköpostiosoitteen, lisäät viestin aiheen, liität viestiin jotakin tai laadit hyvin pitkän viestin.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x