TIEDONSIIRTO
Hätäpuhelun soittaminen
TIEDONSIIRTO

Hätäpuhelun soittaminen

Joillakin alueilla voit soittaa hätäpuheluja HTC One X / One X‍+ -puhelimella, vaikka SIM-korttia ei olisi asennettu, tai jos SIM-kortti on estetty.

Tärkeää: Jos verkkosignaalia ei ole, et voi soittaa hätäpuhelua.
  1. Avaa Puhelin-sovellus.
  2. Kirjoita oikea hätänumero ja paina sitten Puheluhistoria.
Vihje: Jos olet ottanut käyttöön lukitussalasanan tai lukituskuvion, mutta unohtanut ne, voit silti soittaa hätäpuheluja napauttamalla näyttöruudulla Hätäpuhelu.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x