TIEDONSIIRTO
Soittaminen Älykäs valinta -toiminnolla
TIEDONSIIRTO

Soittaminen Älykäs valinta -toiminnolla

Voit joko valita puhelinnumeron suoraan tai käyttää Älykäs valinta -sovellusta puhelun soittamiseksi nopeasti. Älykäs valinta etsii tallennettuja/synkronoituja tai puheluhistoriassa olevia yhteystietoja ja soittaa niihin.
  1. Avaa Puhelin-sovellus.
  2. Näppäile puhelinnumero tai yhteystiedon nimen muutama ensimmäinen kirjain nähdäksesi parhaiten vastaavan yhteystiedon.
    Vihje: Jos osumia on useampia kuin yksi, sinulle ilmoitetaan niiden määrä. Napauta esimerkiksi "‍8 OSUMAA"‍ nähdäksesi kaikki 8 osumaa.
  3. Napauta sitä yhteyshenkilöä, jolle haluat soittaa.
    Huomautus:
    • Tarkistaaksesi muut yhteystietoon liittyvät puhelinnumerot, napauta yhteystiedon nimen vieressä.
    • Jos puhelinnumerolla on alanumero, napauta kun olet yhdistänyt päälinjan ja valitse sitten alanumero.
  4. Puhelu lopetetaan napauttamalla Lopeta puhelu.

Puheluiden soittonäkymän vaihtaminen

Vaihda Älykäs valinta -näppäimistön, jossa löydät yhteystietoja vain muutamalla napautuksella ja koko näytön näppäimistön, jossa saat lisätilaa puhelinnumeroiden syöttämiseen, välillä.
  1. Avaa Puhelin-sovellus.
  2. Napauta > Täysi näyttö -näppäimistö tai Älykäs valinta -näppäimistö.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x