HTC One X / One X‍+ -puhelimen suojaaminen henkilökohtaisella kosketuksella

HTC One X / One X‍+ -puhelimen suojaaminen henkilökohtaisella kosketuksella

Tee puhelimen lukituksen avaamisesta yhtä helppoa kuin puhelimen katsominen. Suojaa henkilökohtaiset tietosi ja estä muita käyttämästä HTC One X / One X‍+ -puhelinta ilman lupaasi asettamalla face unlock -toiminto.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Suojaus.
  2. Napauta Ruudun lukitus > Face Unlock.
  3. Napauta Aseta ja noudata ruudulla näkyviä ohjeita.
  4. Valitse varalukitusmenetelmä siltä varalta, ettei puhelin tunnista sinua.
  5. Napauta Lukitse puhelin ja määritä käyttämättömänä oloaika ennen kuin näyttöruutu lukkiutuu.
    Vihje: Voit myös napauttaa Paranna kasvojen tunnistusta Suojaus-valikossa opettaaksesi HTC One X / One X‍+ -puhelimen tunnistamaan kasvosi eri tilanteissa, kuten käyttäessäsi silmälaseja tai kasvattaessasi parran.
Sinua pyydetään avaamaan näyttö joka kerta, kun HTC One X / One X‍+ -puhelin käynnistetään, tai kun se on käyttämättömänä määrätyn ajan.

Paranna suojausta entisestään valitsemalla Eläväisyystarkistus Suojaus-valikossa. Sinua pyydetään räpäyttämään silmiä näytön avaukseksi.