Videon tallennus
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Videon tallennus

1. Avaa Kamera-sovellus.
  2. Kun olet valmis aloittamaan tallennuksen, napauta .
  3. Tallentaessasi voit:
    • Lähentää tai loitontaa vapaasti.
    • Muuttaa tarkennusta eri kohteeseen tai alueeseen napauttamalla sitä etsinnäytöllä.
    • Napauta salamakuvaketta kytkeäksesi salaman päälle tai pois.
  4. Lopeta tallennus napauttamalla uudelleen .

Valokuvan ottaminen videota tallennettaessa (VideoPic)

Tärkeää: Varmista, että käytössä on Normaali-näkymä käyttääksesi tätä ominaisuutta.
Kun tallennat videota pääkameralla, napauta tallentaaksesi stillkuvan kohteesta.

Automaattisen tarkennuksen kytkeminen pois päältä

Tärkeää: Voit kytkeä automaattisen tarkennuksen pois päältä vain ennen kuin käynnistät tallennuksen pääkameralla.
  1. Napauta Etsin-näytöllä .
  2. Napauta Asetukset-kohdassa Tarkennuksen lukitus videokuvauksessa.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x