Kameran perusasiat
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kameran perusasiat

Ota kameralla suurenmoisia valokuvia ja videoita ja tee niistä mieleenpainuvia käyttämällä erilaisia tehosteita ja näkymiä.

Avaa Kamera-sovellus kuvataksesi juuri sillä täydellisellä hetkellä. Odottaessasi seuraavan kuvan ottamista, kytke HTC One X / One X‍+ lepotilaan. Kun olet valmis kuvaamaan lisää valokuvia tai videoita, napauta vain VIRTA-painiketta uudelleen käyttääksesi kameraa.

Käytä etsinnäytön valintoja lisätäksesi tehosteita, lähentääksesi tai loitontaaksesi jne.

Zoomaus

• Ennen kuin otat valokuvan tai videon, liu'uta sormeasi zoomauspalkilla lähentääksesi tai loitontaaksesi kohdetta.
  • Nipistä tai levitä sormiasi näytöllä lähentääksesi tai loitontaaksesi.
  • Videota tallennettaessa zoomauspalkki näkyy aina ruudussa. Voit tallentaessasi lähentää tai loitontaa kohdetta vapaasti.

Vaihtaminen etu- ja pääkameran välillä

Tee etsinnäytöllä jokin seuraavista:

• Vedä ylä- ja alareunasta vaakanäkymässä.
  • Vedä vasemmasta ja oikeasta reunasta pystynäkymässä.
  • Napauta ja napauta sitten Etukamera-/Päänumero kytkintä.
Huomautus: Jotkin kameratoiminnot, kuten zoomaus, eivät ole käytössä etukameraa käyttäessä.

Tehosteen valitseminen

Käytä saatavilla olevia kameran tehosteita, kun haluat saada kuvat näyttämään sellaisilta kuin ne olisi otettu erikoislinsseillä tai suodattimilla. Voit lisätä myös videoihin tietynlaisia tehosteita.
  1. Napauta .
  2. Selaa käytettävissä olevia tehosteita ja napauta haluamaasi.

Videotarkkuuden asettaminen

1. Napauta Etsin-näytöllä .
  2. Napauta Asetukset-kohdassa Videon laatu ja valitse sitten videon resoluutio.

Salamatilan valitseminen

Valitse salamatila napauttamalla salamakuvaketta.

Kun käytät Salama- tai Automaattinen salama -tilaa, kamera määrittää salaman kirkkauden älykkäästi kuvan mukaan.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x