Median ja tietojen synkronointi HTC Sync Manager -sovelluksella
ASETUKSET JA PALVELUT

Median ja tietojen synkronointi HTC Sync Manager -sovelluksella

Voit nauttia HTC Sync Manager -sovelluksella samaa rikasta mediaa tietokoneen ääressä ja matkoilla. Käytä sitä myös samojen yhteystietojen, tärkeiden asiakirjojen ja muiden tietojen tallentamiseen HTC-puhelimeen ja tietokoneeseen.
HTC Sync Manager tukee tietokoneita, joissa on Windows- tai Mac OS-käyttöjärjestelmä. Voit:
  • Tuoda musiikkia, valokuvia ja videoita tietokoneesta ja hallita niitä HTC Sync Manager -sovelluksella.
  • Tuoda iTunes-sovelluksen ja Windows Media-soittimen soittolistoja tietokoneesta HTC Sync Manager -sovellukseen.
  • Toistaa musiikkia, videoita ja soittolistoja sisäisellä soittimella.
  • Kopioida musiikkia, valokuvia ja soittolistoja puhelimesta tietokoneeseen.
  • Synkronoida soittolistoja ja tietoja, kuten yhteystiedot, kalenteri, asiakirjat ja web-kirjanmerkit puhelimen ja tietokoneen välillä.
  • Siirtää helposti iPhone:n valokuvia, videoita, viestejä, yhteystietoja jne. HTC-puhelimen.
  • Selata ja hallita tiedostoja puhelimella (vain Mac).

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x