Puhelimen ohjelmiston päivittäminen

HTC One X / One X‍+ tarkistaa ja ilmoittaa, onko uusia päivityksiä käytettävissä. Voit tarkistaa myös manuaalisesti, onko päivityksiä käytettävissä.

Ohjelmistopäivityksen asentaminen

Kun internet-yhteys on päällä ja uusi ohjelmistopäivitys on käytettävissä, päivitysilmoituskuvake tulee näkyviin tilariville.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta järjestelmän päivitysilmoitusta.
  2. Jollet halua ladata päivitystä käyttämällä datayhteyttä, valitse Päivitä vain Wi-Fi-yhteydellä.
  3. Napauta Lataa.
  4. Kun lataus on valmis, valitse Asenna nyt ja napauta sitten OK.

Päivityksen jälkeen HTC One X / One X‍+ -puhelin käynnistyy uudelleen.

Sovelluspäivityksen asentaminen

Kun internet-yhteys on päällä ja HTC- tai matkapuhelinoperaattorin sovelluksen päivitys on käytettävissä, päivitysilmoituskuvake tulee näkyviin tilariville.
  1. Liu'uta ilmoituspaneeli auki ja napauta sitten päivitysilmoitusta.

Päivitykset-näyttö avautuu ja näyttää luettelon asennettavista sovelluspäivityksistä.

2. Napauta kohdetta tarkastellaksesi sen tietoja ja napauta sitten .
  3. Kun olet tarkastellut päivitykset, napauta Asenna. Sinua pyydetään käynnistämään HTC One X / One X‍+ -puhelin uudelleen, jos se on tarpeen.

Päivitysten tarkastaminen manuaalisesti

1. Siirry Asetuksiin ja napauta Tietoja.
  2. Napauta Ohjelmistopäivitykset. HTC One X / One X‍+ -puhelin tarkistaa onko päivityksiä käytettävissä.
Huomautus: Jos sinulla ei ole internet-yhteyttä, saat kehotuksen kytkeä mobiilidatan päälle tai muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon. Kun olet muodostanut yhteyden, napauta Tarkista nyt tarkistaaksesi päivitykset.