NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Valokuvien, videoitten ja musiikin siirtäminen puhelimen ja tietokoneen välillä
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Valokuvien, videoitten ja musiikin siirtäminen puhelimen ja tietokoneen välillä

On kaksi tapaa siirtää mediaa tietokoneesta tai tietokoneeseen.
  • Yhdistä HTC One X / One X‍+ -puhelin tietokoneeseen. Tietokone tunnistaa sen, kuten minkä tahansa siirrettävän USB-aseman, ja voit kopioida mediaa laitteiden välillä.
  • Lataa HTC Sync Manager -ohjelmisto tietokoneellesi ja käytä sitä. Voit asettaa sen hakemaan automaattisesti musiikkia, valokuvia ja videoita HTC One X / One X‍+ -puhelimesta tietokoneeseen. Voit myös synkronoida soittolistoja tietokoneesta puhelimeen.

Jos sinulla on iPhone, voi myös liittää sen ja siirtää kameran filmirullan (valokuvia ja videoita) tietokoneeseen. Yhdistä sitten HTC One X / One X‍+ -puhelin uudelleen ja kopioi tiedostot.

Kyllästynyt median kopioiden säilyttämiseen useissa eri paikoissa? Käytä verkkotallennuspalveluita säilyttääksesi mediaasi yhdessä paikassa, jonne pääset kaikkialta – tietokoneelta, HTC One X / One X‍+ -puhelimesta ja muilta mobiililaitteilta.

Siirry asetuksiin ja napauta sitten Tilit ja synkronointi > tarkistaaksesi ensin, mitä online-tallennustilejä on käytettävissä HTC One X / One X‍+ -puhelimessa ja kirjaudu sisään tilille, jota haluat käyttää. Käytä Galleria-sovellusta käyttääksesi mediaasi verkkotallennuspalvelussa.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x