Yhteystietojen ja muun sisällön hakeminen HTC One X / One X‍+ -puhelimeen

Yhteystietojen ja muun sisällön hakeminen HTC One X / One X‍+ -puhelimeen

HTC-siirtotyökalu lisäksi on muitakin tapoja lisätä yhteystietoja tai muuta sisältöä HTC One X / One X‍+ -puhelimeen.
Synkronointi tietokoneen kanssa

Käytä HTC Sync Manager -sovellusta yhteystietojen, asiakirjojen, soittolistojen jne. synkronoimiseksi HTC One X / One X‍+ -puhelimen ja Windows- tai Mac OS-käyttöjärjestelmää käyttävän tietokoneen välillä.

Voit myös käyttää sitä yhteystietojen, viestien ja muun sisällön siirtämiseen iPhone-sovelluksesta tietokoneeseen, ja sitten HTC One X / One X‍+ -puhelimeen.

Gmail Google-yhteystiedot tuodaan HTC One X / One X‍+ -puhelimeen sen jälkeen, kun olet kirjautunut Google-tilillesi. Voit myös luoda lisää Google-yhteystietoja suoraan HTC One X / One X‍+ -puhelimesta.
Sosiaalisten verkkojen tilit Kirjaudu sisään suosikki- sosiaalisiin verkkoihin synkronoidaksesi niiden yhteystiedot.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC One X / One X‍+ synkronoi työyhteystietosi työpaikallasi olevalta Microsoft Exchange ActiveSync -palvelimelta.
Puhelinyhteystiedot Voit luoda yhteystietoja paikallisesti HTC One X / One X‍+ -puhelimella, jollet halua tallentaa niitä online-tileillesi.
SIM-kortti Kopioi kaikki SIM-yhteystiedot HTC One X / One X‍+ -puhelimeen.