Lepotila

Lepotila säästää akun virtaa asettamalla HTC One X / One X‍+ -puhelimen alhaisen virrankulutuksen tilaan, kun näyttö on pois päältä. Se myös estää vahingossa tapahtuneet painikkeiden painallukset, kun HTC One X / One X‍+ on laukussasi.

Vaihtaminen lepotilaan

Paina nopeasti VIRTA-painiketta laittaaksesi näytön pois päältä ja siirtyäksesi lepotilaan. HTC One X / One X‍+ -puhelin siirtyy automaattisesti lepotilaan kun se on jonkin aikaa käyttämättä.

Voit muuttaa aikaa, jolloin HTC One X / One X‍+ siirtyy lepotilaan kohdassa Näyttö, eleet ja painikkeet (tai Näyttö ja painikkeet) -asetukset.

Lepotilasta herääminen

Herättääksesi HTC One X / One X‍+ -puhelimen manuaalisesti paina VIRTA-painiketta. Jos näyttösi on suojattu lukitusnäytöllä, sen lukitus on avattava.
Huomautus: HTC One X / One X‍+ herää automaattisesti, kun sinulle tulee puhelu.