Akun lataaminen

On suositeltavaa ladata akku ennen HTC One X / One X‍+ -puhelimen käynnistämistä ja käytön aloittamista.
Tärkeää:
Käytä akun lataamiseen ainoastaan HTC One X / One X‍+ -puhelimen toimitukseen kuuluvaa sovitinta ja USB-kaapelia. Kun akkuvirta on liian vähissä, varmista, että käytät lataamiseen verkkolaitetta, etkä tietokoneen USB-kaapelia.
  1. Aseta USB-kaapelin pieni pää USB-liitäntään.
  2. Aseta USB-kaapelin toinen pää laturiin.
  3. Kytke verkkosovitin pistorasiaan ja akku alkaa latautua.
Huomautus:
  • Turvallisuusvarotoimena akun lataaminen keskeytyy, jos akku kuumenee liikaa.
  • Kun käytät internetiä samaan aikaan, kun lataat akkua, HTC One X / One X‍+ saattaa lämmetä. Tämä on normaalia.
  • Irrota energiaa säästääksesi verkkolaite pistorasiasta latauksen jälkeen.