Wi-Fi-tulostus
ASETUKSET JA PALVELUT

Wi-Fi-tulostus

Yhdistä HTC One X / One X‍+ -puhelin tuettuun tulostimeen Wi-Fi-yhteydellä ja tulosta asiakirjoja, sähköposteja, valokuvia jne.
Tärkeää: Sekä tulostin että HTC One X / One X‍+ -puhelin on kytkettävä päälle ja liitettävää samaan lähiverkkoon. Liitä HTC One X / One X‍+ -puhelin lähiverkkoon Wi-Fi-yhteydellä. Katso tiedot tulostimen liittämisestä lähiverkkoon tulostimen käyttöoppaasta.
  1. Sovellus avattuna (kuten Sähköposti tai Kalenteri) avaa kohde, joka haluat tulostaa.
  2. Napauta > Tulosta (tai Lisää > Tulosta).
  3. Napauta Tulosta-näytössä tulostinta, jota haluat käyttää.
  4. Jos tulostettavia sivuja on useampia kuin yksi, aseta haluamasi sivualue.
    Vihje: Napauta Lisäasetukset asettaaksesi sivukoon, tulostuksen asettelun ja sivun suunnan, ja valitse tulostetaanko värillisenä vai mustavalkoisena.
  5. Napauta Tulosta.

Voit tarkistaa tulostuksen tiedot avaamalla Ilmoitukset paneelin ja napauttamalla sitten tulostettavaa kohdetta.

Kuvan tulostaminen

1. Galleria avaa kuva jonka haluat tulostaa.
  2. Napauta kuvaa.
  3. Napauta > Tulosta ja napauta sitten tulostinta, jota haluat käyttää.
  4. Napauta Tulosta.

Voit tarkastaa tulostusasetukset myös avaamalla Ilmoitukset-paneelin ja napauttamalla tulostettavaa kohdetta.

Tulostimen lisääminen

Jos tulostimesi ei näy luettelossa, se täytyy lisätä.
Tärkeää: Tulostimen tulee olla samassa Wi-Fi-verkossa kuin mitä itse käytät.
  1. Napauta Tulosta-ruudusta Lisää tulostin.
  2. Syötä sen tulostimen IP-osoite, jonka haluat listätä ja valitse portti. Jos et tiedä tulostimen IP-osoitetta, pyydä apua verkkosi ylläpitäjältä.
  3. Napauta Seuraava, ja valitse sitten tulostimen valmistaja ja malli.
  4. Napauta Tallenna.

Tulostin näkyy luettelossa ja voit napauttaa sitä tulostaaksesi valokuvan tai asiakirjan.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x-plus