Virransäästötilan käyttö

Virransäästötilan kytkeminen päälle pidentää akkukestoa. Se vähentää akkua kuluttavien puhelimen ominaisuuksien käyttöä, kuten näyttö ja datayhteys.
  1. Pyyhkäise kahdella sormella alas tilapalkista avataksesi Pika-asetukset-valinnan.
  2. Napauta Virransäästäjän-ruutua kytkeäksesi virransäästötilan päälle tai pois.

Jos haluat valita, mitä puhelimen ominaisuudet säästävät virtaa, napauta ensin ennen kuin kytket virransäästötilan päälle.

Huomautus: Jos Datayhteys on valittu, HTC One X / One X‍+ katkaisee automaattisesti yhteyden matkapuhelinverkkoon 15 minuutin kuluttua, kun näyttö on pois päältä ja datayhteys on käyttämättömänä (ei lataamista, virtauttamista tai datankäyttöä). Laite katkaisee yhteyden ja yhdistää uudelleen määräajoin virtaa säästääkseen, kun datayhteys on käyttämätön.

Pidä mielessä, että Lepotila-valinta datayhteydelle Asetukset > Virta-kohdassa käyttöön otettuna ohittaa virransäästötilan.