Puhelimen internet-yhteyden jakaminen USB-jakamisella

Eikö tietokoneeseesi ole saatavissa internet-yhteyttä? Ei ongelmaa. Käytä HTC One X / One X‍+ -puhelimen tiedonsiirtoyhteyttä muodostaaksesi Internet-yhteyden tietokoneesta.
Tärkeää:
  • Varmistaaksesi, että HTC One X / One X‍+ -puhelimen USB-ajurit ovat ajan tasalla, asenna HTC Sync Manager -sovelluksen uusin versio tietokoneellesi.
  • Varmista, että SIM-kortti, jolla on datasopimus, on asetettu HTC One X / One X‍+ -puhelimeen.
  • USB-jakaminen on ehkä lisättävä datasiirtopakettiin, ja siitä voi aiheutua lisäkustannuksia. Ota yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi saadaksesi asiasta lisätietoja.
  • Varmista, että mobiilidata on kytketty päälle.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Langaton ja verkot kohdassa Lisää.
  2. Napauta Matkapuhelinverkon jakaminen > USB-verkkoasetus > USB-jakaminen.
    Vihje: Jos vaihtelet usein USB-jakaminen ja internet-läpäisyn välillä, valitse Älykäs verkon jakaminen kytkeäksesi haluamasi yhteyden tyypin päälle automaattisesti liittäessäsi HTC One X / One X‍+ -puhelimen tietokoneeseen.
  3. Liitä HTC One X / One X‍+ tietokoneeseen puhelimen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla. Kun HTC One X / One X‍+ -puhelin yhdistetään seuraavan kerran tietokoneeseen, se muistaa asetuksesi.