Yhdistäminen virtuaaliseen yksityiseen verkkoon (VPN)

Lisää virtuaalisia yksityisiä verkkoja (VPN-verkkoja), jotka mahdollistavat resurssien käytön suojatun lähiverkon, kuten yritysverkon, sisällä.

Ennen kuin pystyt muodostamaan yhteyden organisaatiosi paikalliseen verkkoon, sinua saatetaan pyytää:
  • Asentamaan turvavarmenteita
  • Syöttämään kirjautumistietosi
  • Lataamaan ja asentamaan tarvittavan VPN-sovelluksen HTC One X / One X‍+ -puhelimelle

Ota yhteyttä verkon ylläpitäjään yksityiskohtia varten. HTC One X / One X‍+ -puhelimesi täytyy myös muodostaa Wi-Fi- tai datayhteys, ennen kuin voit muodostaa VPN-yhteyden.

VPN-yhteyden lisääminen

Tärkeää: Sinun on asetettava lukitusnäytön PIN-koodi tai salasana ennen kuin voit käyttää käyttöoikeustietojen tallennustilaa ja määrittää VPN:n.
  1. Siirry Asetuksiin ja napauta Langaton ja verkot kohdassa Lisää.
  2. Napauta VPN > > Lisää VPN-profiili.
  3. Anna VPN-asetukset ja aseta ne verkon ylläpitäjältä saamiesi turvallisuustietojen mukaan.
  4. Napauta Tallenna.

Yhdistäminen VPN:ään

1. Siirry Asetuksiin ja napauta Langaton ja verkot kohdassa Lisää.
  2. Napauta VPN-painiketta.
  3. Napauta VPN-verkkoa, johon haluat muodostaa yhteyden.
  4. Anna tunnistetiedot ja napauta sitten Yhdistä. Kun yhteys on muodostettu, tilapalkin ilmoitusalueelle ilmestyy VPN yhdistetty -kuvake .
Avaa web-selain päästäksesi resursseihin, kuten intranet-sivustoille yritysverkossasi.

VPN-yhteyden katkaiseminen

1. Avaa ilmoituspaneeli liu'uttamalla.
  2. Napauta VPN-ilmoitusta ja napauta sitten Katkaise yhteys.