Datayhteys

Kun käynnistät HTC One X / One X‍+ -puhelimen ensimmäistä kertaa, se hakee automaattisesti asetukset matkapuhelinoperaattorisi datayhteyden käyttöä varten (jos microSIM-kortti on paikallaan).

Datayhteyden avaaminen tai katkaiseminen

Tiedonsiirtoyhteyden ottaminen pois päältä pidentää akkukestoa ja säästä datamaksuissa.
  1. Pyyhkäise kahdella sormella alas tilapalkista avataksesi Pika-asetukset-valinnan.
  2. Napauta Mobiilidata-ruutua kytkeäksesi datayhteyden päälle tai pois päältä.
Tärkeää: Jos et ole kuitenkaan laittanut tiedonsiirtoyhteyttä päälle, etkä ole myöskään yhteydessä Wi-Fi-verkkoon, et saa automaattisesti päivityksiä sähköpostiisi, sosiaalisen verkon tileihin etkä muihin synkronoituihin tietoihin.

Uuden tukiaseman lisääminen

Voit lisätä uuden tukiaseman nimen (APN) ollessasi verkkovierailussa, tai jos datayhteyden muodostaminen tuottaa vaikeuksia. APN:t yhdistävät HTC One X / One X‍+ -puhelimen dataverkkoihin mobiili-web-selauksen kaltaisia palveluja varten.
Tärkeää: Ennen toisen datayhteyden lisäämistä hanki matkapuhelinoperaattoriltasi tukiaseman nimi ja asetukset (tarvittaessa käyttäjänimi ja salasana).
  1. Pyyhkäise kahdella sormella alas tilapalkista avataksesi Pika-asetukset-valinnan.
  2. Jos Mobiilidata on pois päältä, napauta Mobiilidata-ruutua kytkeäksesi sen päälle.
  3. Napauta . Matkapuhelinverkon asetukset-näyttö avautuu.
  4. Napauta Tukiasemien nimet.
  5. Napauta Tukiasemat-näytössä > Uusi tukiasema.
  6. Syötä APN-asetukset.
  7. Napauta > Tallenna.
  8. Valitse Tukiasema Tukiasemat-ruudulta.