Kello käyttäminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Kello käyttäminen

Kello-sovelluksesta saat paljon muutakin kuin pelkän päiväyksen ja kellonajan. Käytä HTC One X / One X‍+ -puhelinta maailmankellona nähdäksesi, mikä on päivämäärä ja aika eri kaupungeissa ympäri maailmaa. Voit myös asettaa muistutuksia tai ottaa aikaa käyttämä sekuntikellolla tai ajastimella.

Päivämäärän ja ajan asettaminen manuaalisesti

1. Avaa Kello-sovellus.
  2. Napauta Maailmankello-välilehdellä . > Paikalliset aika-asetukset.
  3. Tyhjennä Automaattinen päivämäärä ja aika ja Automaattinen aikavyöhyke, ja aseta sitten haluamasi aikavyöhyke, päivämäärä ja aika.

Hälytyksen asettaminen

Voit asettaa yhden tai useamman hälytyksen.
  1. Avaa Kello-sovellus.
  2. Avaa Hälytykset-välilehti, valitse hälytyksen valintaruutu ja napauta hälytystä.
  3. Käytä Aseta hälytys -kohdassa vierityskiekkoja hälytysajan asettamiseen.
  4. Jos haluat hälytyksen toimivan useina päivinä, napauta Toista.
  5. Napauta Valmis.
Vihje:
  • Hälytys kytketään pois päältä tyhjentämällä hälytyksen valintaruutu.
  • Jos tarvitset enemmän kuin kolme hälytystä, napauta .

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x-plus