Kohteen etsiminen

Google Maps -sovelluksessa voit etsiä kohdetta, kuten osoitetta tai yrityksen tai laitoksen tyyppiä (esimerkiksi museoita).

1. Napauta Kartat-sovelluksessa .
  2. Syötä paikka, jota haluat etsiä hakuruudussa.
  3. Napauta näppäimistön Enter-näppäintä hakeaksesi antamaasi sijaintia tai napauta ehdotettua hakukohdetta. Hakutulokset tulevat näkyviin merkkeinä kartalle.
  4. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta merkkiä . Tällöin ilmapallo avautuu näyttäen sijainnin nimen. Jos se on etsimäsi, napauta ilmapalloa.
    • Napauta Hakutulosluettelo näyttääksesi hakutulokset luettelona ja napauta sitten sijaintia.
    Valittuun sijaintipaikkaan liittyvät yksityiskohdat tulevat näkyviin näyttöruudulle.
  5. Napauta näyttöruudun painikkeita näyttääksesi sijainnin kartalla, saadaksesi reittiohjeita sekä näyttääksesi sijainnin Katunäkymässä (jos käytettävissä) jne. Vieritä alas näyttöruudulla näyttääksesi lisää valintoja.

Kartan tyhjentäminen

Kun olet etsinyt jotakin kartalta, voit poistaa kartalle tehdyt merkinnät.

Napauta > Tyhjennä kartta.