Vuoroittaisen navigoinnin käyttäminen

Tärkeää:
  • Tarkista, oletko ostanut vuoroittaisen navigoinnin maalle tai alueelle, jossa olet.
  • Jotta voisit käyttää vuoroittaista navigointia, GPS-satelliitit valinta kohdassa Asetukset > Sijainti on oltava valittuna.
  1. Hae kohdasta Locations paikka, johon haluat mennä.
    Vihje: Oletko tallentanut sijainteja jalanjälkinä? Voit asettaa myös sen kohteeksesi. Napauta päänäytössä > Footprintit ja valitse footprintti.
  2. Napauta Premium-navigointi.

Navigonnin asetusten asettaminen

Valitse, kuinka haluat Locations-toiminnon kartoittavan reittisi. Voit neuvoa Locations-toimintoa välttämään moottoriteitä tai maksullisia teitä, näyttämään kaistatietoja, valitsemaan reittiasetuksesi ym.
  1. Käyttäessäsi käännös käännökseltä -navigointia napauta > Navigaattori.
  2. Määritä asetuksesi valitsemalla kohta tai napauttamalla sitä.

Nopeuden ja nopeudenvalvontakameran hälytysten laittaminen pois päältä

Jos sinulla on nopeudenvalvontakamera-palvelu, voit valita sen väliaikaisen päältä pois ottamisen.

1. Käyttäessäsi vuorottaista navigointia napauta > Varoitukset.
  2. Tyhjennä Nopeusvaroitus ja Valvontakameran varoitus-valinnat.

Puheluun vastaaminen navigointia käytettäessä

Kun puhelu saapuu, koko kartta työntyy hieman ylöspäin, jotta näet saapuvan puhelun ja voit vastata siihen. Älä huoli, voit edelleen käyttää navigointia, sillä varmistimme, että puhelu-näyttöruutu vie mahdollisimman vähän tilaa ruudun alaosassa.