Asiakirjojen säilyttäminen SkyDrive-tallennustilassa
ASETUKSET JA PALVELUT

Asiakirjojen säilyttäminen SkyDrive-tallennustilassa

Office-asiakirjan tallentaminen SkyDrive-tallennustilaan

Voit luoda tai avata asiakirjan Polaris Office -sovelluksella ja tallentaa sen SkyDrive-verkkotallennustilaan.
  1. Avaa Polaris Office -sovellus.
  2. Luo tai avaa asiakirja.
  3. Napauta > Tallenna nimellä.
  4. Anna uusi tiedostonimi.
  5. Napauta > SkyDrive.
  6. Napauta Tallenna.
Vihje: Kun olet avannut asiakirjan, voit napauttaa myös > Jaa > SkyDrive for HTC Sense siirtääksesi asiakirjan SkyDrive-kansioon.

Office-asiakirjan muokkaaminen SkyDrive-tallennustilassa

Polaris Office -sovelluksella voit tarkastella tai muokata SkyDrive-tallennustilaan tallennettua asiakirjaa.
  1. Avaa Polaris Office -sovellus.
  2. NapautaSkyDrive.
  3. Avaa kansio, joka sisältää tarkasteltavan tai muokattavan asiakirjan.
  4. Napauta asiakirjaa avataksesi sen.
  5. Voit tehdä muutoksia napauttamalla .
  6. Kun asiakirjan muokkaus on valmis, napauta tai napauta > Tallenna nimellä.

PDF-asiakirjan tallentaminen SkyDrive-tallennustilaan

Voit avata asiakirjan PDF Viewer -sovelluksella ja tallentaa sen SkyDrive-verkkotallennustilaan.
  1. Avaa PDF Viewer -sovellus.
  2. Selaa haluamaasi asiakirjaan ja avaa se.
  3. Napauta > Tallenna nimellä.
  4. Anna uusi tiedostonimi.
  5. Napauta > SkyDrive ja napauta sitten OK.
Vihje: Kun olet avannut asiakirjan, voit napauttaa myös > Jaa > SkyDrive for HTC Sense siirtääksesi asiakirjan SkyDrive-kansioon.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x-plus