Dropbox-linkkien lähettäminen sähköpostitse

Ei enempää liitettäviä tiedostoja sähköpostiisi. Sähköposti-sovelluksella voit helposti sisällyttää linkkejä Dropbox-tiedostoihin ja lähettää ne sähköpostitse.
  1. Avaa Sähköposti-sovellus.
  2. Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, vaihda siihen, jota haluat käyttää.
  3. Luo uusi sähköpostiviesti ja täytä vastaanottajakenttä tai vastaa sähköpostiin.
  4. Voit:
    • Napauttaa > Asiakirja-kuvaketta ja valita asiakirjatyypin.
    • Napauttaa > Tiedosto-kuvaketta, jos haluat valita jonkin tiedostotyypin.
  5. Painaa ja napauttaa Dropbox.
  6. Avaa kansio, jossa haluamasi tiedostot sijaitsevat, ja valitse jaettavat tiedostot.
  7. Napauta OK.

Näet sen jälkeen linkit valitsemiisi tiedostoihin lisättynä sähköpostiviestiin.

8. Napauta .