Valokuvien tai videoiden jakaminen Dropboxilla
ASETUKSET JA PALVELUT

Valokuvien tai videoiden jakaminen Dropboxilla

Siirrä Galleria-sovelluksella valokuvia ja videoita Dropboxiin. Sen jälkeen voit jakaa linkin Dropboxiisi, jolloin ystäväsi voivat katsoa valokuviasi ja videoitasi.

Valokuvien ja videoiden siirtäminen Dropbox Galleria

1. Avaa Galleria-sovellus.
  2. Napauta albumia, jossa jaettavat valokuvat tai videot ovat.
  3. Napauta Jaa > Dropbox.
  4. Valitse siirrettävät valokuvat tai videot ja napauta sen jälkeen Seuraava.
  5. Luo tai valitse kansio Dropbox ja napauta sitten Siirrä.
Vihje:
Tarkastellaksesi siirrettyjä tiedostoja suoraan Galleria, siirrä ne Valokuvat-kansioon Dropbox. Valokuvat-kansioon kansio ja siirtää tiedostot tähän kansioon.

Kameraotosten automaattinen siirtäminen

Uudet kameraotoksesi siirretään automaattisesti, jos olet kytkenyt Kamerasiirto-ominaisuuden päälle, kun asetit Dropbox-tilin HTC One X / One X‍+ -puhelimella. Jollet kytkenyt sitä päälle aiemmin, voit ottaa sen käyttöön Dropbox-asetuksissa.
  1. Avaa Dropbox-sovellus.
  2. Napauta > Asetukset > Käynnistä kamerasiirto.
  3. Valitse internet-yhteystyyppi, jota käytät kuvattujen valokuvien ja videoitten siirtämiseen Dropbox-sovellukseen.
  4. Napauta Kytke päälle.

Siirtämiesi valokuvien ja videoiden tarkastelu Galleria-sovelluksessa

Dropbox Kamerasiirrot-kansiota ja Valokuvat-kansion alikansioita voi tarkastella Galleria-sovelluksella. Ne näkyvät sovelluksessa albumeina.
  1. Avaa Galleria-sovellus.
  2. Napauta > Albumit > Dropbox.
  3. Kun näet viestin "‍HTC Sense haluaa käyttää Dropboxia"‍, napauta Salli.
  4. Napauta albumia katsoaksesi sen valokuvia ja videoita.

Dropbox-linkin jakaminen

Jaa linkki Dropbox valokuva- ja videoalbumiisi muiden katsottavaksi.
  1. Napauta Galleria Albumit -näytössä Dropbox.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta jaettavaa albumia ja napauta Jaa.
    • Voit jakaa yksittäisen valokuvan napauttamalla sitä näyttääksesi sen ja napauttamalla sitten sitä uudelleen ja napauttamalla Jaa.
  3. Valitse kuinka haluat jakaa linkin tähän albumiin tai valokuvaan, kuten lähettämällä se sähköpostitse tai postittamalla sen sosiaaliseen verkkoon.
Vihje: Voit myös käyttää Dropbox-sovellusta. Napauta , joka tulee näkyviin albumin tai tiedoston viereen, ja napauta sitten Jaa.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x-plus