Dropbox käyttö HTC One X / One X‍+ -puhelimella

Kun käytät Dropbox, voit aina käyttää valokuvia, videoita, musiikkia ja asiakirjoja – HTC One X / One X‍+ -puhelimella, tietokoneella ja muilla mobiililaitteilla, joilla voit käyttää Dropbox.
Kirjaudu HTC One X / One X‍+ -puhelimella Dropbox-tilillesi, niin voit:
  • Käyttää 23 Gt:n ilmaista Dropbox-lisätallennustilaa kahden vuoden ajan.
  • Tarkastella Dropboxiin tallennettuja valokuvia ja videoita suoraan Galleria.
  • Enää ei tarvita suuria liitetiedostoja sähköpostitse jaettaessa. Lähetät vain linkin Dropbox-tiedostoihisi.
  • Tarkastella ja muokata Dropbox tallennettuja Office-asiakirjoja.
  • Toistaa Dropbox tallennettuja PDF-tiedostoja.
  • Tallentaa suoraan Dropbox asiakirjoja, kuten sähköpostin liitteinä olevia.
  • Tarkistaa Dropboxin jäljellä olevan tallennustilan milloin tahansa.
Huomautus: Jos Dropbox-sovellusta ei ole esiladattu, voit ladata sen Google Toista -sivuilta.

Tietoja ilmaisesta Dropbox-lisätallennustilatarjouksesta

23 Gt:n Dropbox-lisätallennustila on erikoistarjous, joka on käytettävissä HTC-puhelimilla, jotka käyttävät Android-sovellusta HTC Sense 4.0-versiolla tai uudemmalla, ja joissa on Dropbox esiladattuna. Tämä tarjous on käytettävissä sekä uusille että entisille Dropbox-käyttäjille.
Tärkeää:
  • Lisäehtoja ja vaatimuksia saatetaan soveltaa (mukaan lukien tilausmaksu), kun kahden vuoden kokeilujakso päättyy.
  • HTC-puhelimissa, joissa ei ole Dropboxia esiasennettuna, voit ladata sen kohteesta Google Play ja käyttää Dropbox-integraatiota sovelluksilla, kuten Galleria ja Sähköposti.
  • Saadaksesi tämän 23 Gt:n Dropbox-lisätallennustilan ilmaiseksi kahdeksi vuodeksi, kirjaudu sisään Dropbox-tilillesi HTC One X / One X‍+ -puhelimella (ei tietokoneella tai muilla ei-HTC-laitteilla) ja suorita Näin pääset alkuun -opas Dropbox-web-sivustolla (www.dropbox.com/gs).
  • Jos sinulla ei vielä ole Dropbox-tiliä, voit luoda uuden tilin HTC One X / One X‍+ -puhelimella tai tietokoneella osoitteessa www.dropbox.com.
  • Tämä ilmainen lisätallennustila on ainutkertainen tarjous. Olet oikeutettu käyttämään tämän tarjouksen vain yhdellä HTC-laitteella.

Katso täydelliset ehdot Dropbox-web-sivustolta (http://www.dropbox.com/help/249).

Huomautus: Dropbox on kolmannen osapuolen sovellus eikä se ole HTC Corporationin tarjoama tai liity siihen.