Kalenteri katsominen

Käytä Kalenteri-sovellusta katsoaksesi tapahtumia, kokouksia ja tapaamisia. Jos olet kirjautunut sisään online-tileillesi, niihin liittyvät tapahtumat näkyvät myös Kalenteri-sovelluksessa.
  1. Avaa Kalenteri-sovellus.
  2. Napauta ja valitse kalenterinäkymä.
Vihje: Palaa nykyiseen päivämäärään missä tahansa Kalenteri-näkymässä napauttamalla Tänään-painiketta kohteen vieressä.

Kuukausinäkymä

Kuukausinäkymässä näet merkit sellaisissa päivissä, jolloin on tapahtumia. Kyseisen päivän tulevat tapahtumat näkyvät myös näytön alareunassa.
  • Liu'uta vasemmalle tai oikealle kuvaruudun poikki nähdäksesi aikaisemmat tai myöhemmät kuukaudet.
  • Napauta päivää nähdäksesi kyseisen päivän tapahtumat.
  • Pidä päivää painettuna nähdäksesi lisää valintoja.

Päivä- ja esityslistanäkymät

Päivänäkymä näyttää päivän aikataulun ja muutaman seuraavan päivän säätiedostuksen, kun taas esityslistanäkymä tarjoaa pikasilmäyksen päivän kaikkiin tapahtumiin.
  • Liu'uta vasemmalle tai oikealle kuvaruudun poikki nähdäksesi aikaisemmat tai myöhemmät päivät.
  • Napauta tapahtumaa nähdäksesi sen tiedot.
  • Jos tapahtuma on yhteystiedon syntymäpäivä tai vuosipäivä, napauta sitä lähettääksesi tervehdyksen.
Vihje: Haluatko nähdä tapahtuman ajan toisella aikavyöhykkeellä? Napauta päivänäkymässä > Valitse 2. aikavyöhyke > Valitse sijainti ja syötä kaupungin nimi.

Viikkonäkymä

Viikkonäkymä näyttää taulukon yhden viikon tapahtumista.
  • Pyyhkäise vasemmalle tai oikealle kuvaruudun poikki nähdäksesi aikaisemmat tai myöhemmät viikot.
  • Napauta tapahtumaa (näkyvät värikkäinä lohkoina) nähdäksesi sen yksityiskohdat.