HTC Sync Manager -sovelluksen asentaminen tietokoneeseen

Tärkeää:
  • Sinulla on oltava järjestelmänvalvojan käyttöoikeudet, jos asennat HTC Sync Manager kohteeseen Windows Vista tai myöhempiin versioihin.
  • Jos asennettaessa HTC Sync Manager -sovellusta ilmenee ongelmia, sulje kaikki käynnissä olevat ohjelmat ja asenna sovellus uudelleen. Jos onglemat eivät poistu, ota virustortjuntaohjelman tilapäisesti pois käytöstä ja yritä sitten asentaa uudelleen.
  1. Lataa HTC Sync Manager -asennusohjelma HTC-tukisivustolta osoitteesta (www.htc.com/support).
  2. Käynnistä asennusohjelma ja toimi näytön ohjeiden mukaisesti.
  3. Liitä puhelin tietokoneeseen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla. HTC Sync Manager avautuu.
Vihje: Tarkista uudet päivitykset ja lataa ne napsauttamalla > Tarkista päivitykset HTC Sync Manager -sovelluksessa.
Huomautus: Jos otit virustorjuntaohjelman pois päältä, varmista, että kytket sen takaisin päälle asenettuasi HTC Sync Manager -sovelluksen.