Tiedostojen kopioiminen HTC One X / One X‍+ -puhelimesta/puhelimeen

Tiedostojen kopioiminen HTC One X / One X‍+ -puhelimesta/puhelimeen

Voit kopioida musiikkia, valokuvia ja muita tiedostoja HTC One X / One X‍+ -puhelimelle.
Tärkeää: Tallenna ja sulje tiedostosi ennen niiden kopioimista tietokoneesta HTC One X / One X‍+ -puhelimeen tai päin vastoin.
  1. Liitä HTC One X / One X‍+ tietokoneeseen toimitukseen kuuluvalla USB-kaapelilla. Näet tietokoneen näytöllä valinnat tiedostojen katsomisesta tai tuomisesta.
  2. Valitse tiedostojen katselu.
  3. Kopioi tiedostot tietokoneeltasi HTC One X / One X‍+ -puhelimeen tai päinvastoin.
  4. Kun olet kopioinut tiedostot, irrota HTC One X / One X‍+ tietokoneesta.