DLNA-laitteilla olevan median jakaminen

Tärkeää: Jos käytät DLNA-yhteensopivaa TV- tai audiojärjestelmää, katso niiden asiakirjoista, kuinka laite liitetään kotiverkkoon.
  1. Liitä HTC One X / One X‍+ -puhelin kotiverkkoon Wi-Fi-yhteydellä.
  2. Avaa Galleria-, HTC Watch- tai Musiikki-sovellus.
  3. Paikallista HTC One X / One X‍+ -puhelimelle tallennettu media, jonka haluat jakaa, ja napauta sitten sitä.
  4. Tee jokin seuraavista:
    Katsellessasi valokuvia tai videoita Galleria Napauta näyttöä tuodaksesi ohjaimet näkyviin ja napauta sitten > Valitse soitin.
    Kun toistat musiikkia Musiikki-sovelluksella Napauta > Valitse soitin.
    Toistaessasi elokuvaa HTC Watch-sovelluksella Napauta näyttöä tuodaksesi ohjaimet näkyviin ja napauta sitten > Valitse soitin.
  5. Valitse laite verkosta, jossa haluat median toistettavan.
  6. Kun toinen laite on liitetty, voit näytön ohjaimia napauttamalla ohjata toistoa, säätää äänenvoimakkuutta jne.
Huomautus: Lisätietoja DLNAsta saat osoitteesta www.dlna.org.