Valokuvien tai videoiden järjestäminen
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Valokuvien tai videoiden järjestäminen

Albumien näyttäminen ja piilottaminen

Onko Galleria liikaa albumeita? Voit valita näytätkö vai piilotatko albumit.
  1. Avaa Galleria-sovellus.
  2. Napauta > Albumit.
  3. Napauta > Näytä/piilota albumit ja valitse mitkä albumit haluat näyttää tai piilottaa.

Valokuvan tai videon kopiointi tai siirtäminen toiseen albumiin

1. Avaa Galleria-sovellus.
  2. Siirry albumiin, joka sisältää valokuvan tai videon, jonka haluat kopioida tai siirtää.
  3. Pidä valokuvaa tai videota painettuna.
  4. Valitse siirretäänkö vai kopioidaanko valokuva tai video ja valitse sitten kohdealbumi.

Albumin uudelleennimeäminen

Jos olet luonut albumeita valokuvien järjestämiseksi, voit nimetä nämä albumit uudelleen.
  1. Valitse Galleria-sovelluksen Albumit-näkymä ja pidä pohjassa albumia, jonka haluat nimetä uudelleen.
  2. Napauta Nimeä uudelleen.
Huomautus: Joitain albumeita, kuten Kameran otokset ja Kaikki valokuvat, ei voida nimetä uudelleen.

Työskentely tapahtumavalokuvilla

HTC One X / One X‍+ -puhelimella kuvaamasti valokuvat ja videot ryhmitellään yhteen Tapahtumat-näkymään kuvaamisajan ja paikan perusteella. Voit yhdistellä kahden tapahtuman valokuvia. Voit myös siirtää valokuvia tapahtumasta uuteen tai aiemmin luotuun tapahtumaan.
  1. Valitse Galleria-sovelluksen Tapahtumat-näkymä ja pidä painettuna tapahtumaa, jonka haluat jakaa tai yhdistää.
  2. Tee jokin seuraavista:
    • Napauta Yhdistä kohteeseen ja valitse toinen tapahtuma kahden tapahtuman yhdistämiseksi.
    • Napauta Jaa ja valitse sitten valokuvat tai videot tapahtumasta, jotka haluat jakaa toiseen tapahtumaan. Napauta Jaa ja napauta sitten aiemmin luotua tapahtumaa valitaksesi kohdekansion tai napauta luodaksesi kohteeksi uuden tapahtuman.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x-plus