Pikatietojen hakeminen Google Now -sovelluksesta

Haluatko tietää aamulla työmatkalla vallitsevan sään ennen päivän aloittamista? Google Now tarjoaa nopeaa ja ajan tasaista tietoa sinulle tärkeistä asioista - kaikki ilman etsimistä.
Sijaintisi, vuorokaudenajan ja aiempien Google-hakujen mukaan Google Now näyttää tietokortteja, joihin sisältyvät:
  • Päivän sää ja tulevien päivien sääennuste.
  • Työmatkasi meno- ja paluuliikennetilanne.
  • Suunnat ja matkustusaika seuraavaan tapaamiseen.
  • Seuraava laiturille saapuva juna tai pysäkille saapuva bussi.
  • Suosikkijoukkueesi pistetilanne ja sijoitus pistetaulukossa peliä katsoessasi.

Google Now -sovelluksen asettaminen

Tärkeää: Ennen Google Now -sovelluksen asettamista:
  • Varmista, että olet kirjautunut Google-tilillesi.
  • Kytke sijaintipalvelut päälle ja varmista, että internet-yhteys toimii.
  1. Avaa Google-sovellus. Tai pidä -valintaa painettuna.
  2. Seuraavissa näytöissä on esimerkkejä Google Now -tietokorteista. Napauta Seuraava, kunnes näkyviin tulee Hae Google Now ! -näyttö.
  3. Napauta Kyllä, olen mukana. Google Now -tietokortteja alkaa tulla näkyviin Google-hakunäyttöön.
  4. Nähdäksesi kaikki käytettävissä olevat tietokortit, napauta Näytä näytekortit.
Lisää tietokortteja tulee näkyviin Google-hakunäyttöön, kun käytät HTC One X / One X‍+ -puhelinta hakemiseen webistä, tapaamisten luomiseen jne.

Korttiasetusten muuttaminen

Voit mukauttaa helposti Google Now -korttien asetuksia tietotarpeisiisi sopiviksi. Voit esimerkiksi muuttaa koti- ja työosoitettasi Liikenne-kortissa tai valita mihin vuorokaudenaikaan Sää-kortti tulee näkyviin. Voit myös estää korttia tulemasta näkyviin Google-hakunäytössä.
  1. Avaa Google-sovellus. Tai pidä -valintaa painettuna.
  2. Vieritä näytön alaosaan ja napauta > Asetukset > Google Now.
  3. Napauta mukautettavaa tietokorttia.
  4. Napauta korttiasetusta ja muuta se haluamaksesi.
    Vihje: Voit piilottaa kortin napauttamalla Päälle/Pois-kytkintä kortin nimen vieressä.
  5. Paina tallentaaksesi muutokset ja palataksesi edelliseen näyttöön.

Google Now -sovelluksen päivittäminen

Virkistä Google Now -sovellus näyttääksesi asiaankuuluvat kortit saadaksesi juuri HTC One X / One X‍+ -puhelimeesi lisätyt tiedot, kuten tuleva tapaaminen Kalenteri.
  1. Avaa Google-sovellus. Tai pidä -valintaa painettuna.
  2. Vieritä näytön alaosaan ja napauta > Päivitä.

Google Now -sovelluksen sammuttaminen

1. Avaa Google-sovellus. Tai pidä -valintaa painettuna.
  2. Vieritä näytön alaosaan ja napauta > Asetukset > Google Now.
  3. Napauta Päälle/Pois-kytkintä Google Now -sovelluksen vieressä.
  4. Napauta Ota pois käytöstä.