TIEDONSIIRTO
Multimediaviestin (MMS) lähettäminen
TIEDONSIIRTO

Multimediaviestin (MMS) lähettäminen

1. Avaa Viestit-sovellus.
  2. Napauta .
  3. Anna yhteystiedon nimi, matkapuhelinnumero tai sähköpostiosoite Vastaanottaja-kenttään.
  4. Lisää aiherivi napauttamalla > Lisää aihe.
  5. Napauta ruutua, jossa lukee Lisää teksti ja kirjoita sen jälkeen viestisi.
  6. Napauta ja valitse sen jälkeen liitteen tyyppi.
  7. Valitse tai selaa liitettävä kohde.
  8. Kun olet lisännyt liitteen, napauta nähdäksesi toiminnot liitteen vaihtamiseen, katseluun tai poistoon.
  9. Napauta tai paina tallentaaksesi viestin luonnoksena.
Huomautus: Valokuva- tai videoliitteen resoluution mukaan ne saatetaan esittää multimediaviestissäsi rajattuina pikkukuvina.

Diaesityksen luominen

1. Kun olet lisännyt valokuvan, videon tai äänitiedoston luotavaan multimediaviestiin, napauta > Dia.
  2. Valitse, mihin haluat laittaa seuraavan dian.
  3. Dian lisäämisen jälkeen tee jokin seuraavista:
    • Napauta ja valitse sitten haluatko lisätä valokuvan vai videon.
    • Napauta > ääntä lisätäksesi diaan musiikkia tai ääninauhoituksen.
    • Napauta Lisää teksti ja kirjoita haluamasi teksti.
    • Napauta nähdäksesi vaihtoehdot liitteen korvaamiselle, tarkastelulle tai poistamiselle.
  4. Napauta > Esikatselu. Avaa toiston ohjaimet napauttamalla jossakin kohdassa esikatseluruutua.
  5. Kun olet valmis, napauta tai paina tallentaaksesi viestin luonnoksena.

Etkö löydä yhteystiedon sähköpostiosoitetta Viestit-sovelluksessa?

1. Jos puhelin näyttää vain puhelinnumerot, kun annat yhteystiedon nimen, napauta .
  2. Napauta > Näytä sähköposti.
Näytä sähköpostiosoitteet aina napauttamalla Viestit-valikossa ja napauta sitten Asetukset > Yleiset > Näytä sähköpostiosoite.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x-plus