Sovellusten ryhmittely kansioon

Käytä kansioita sovellusten ryhmittelyyn käynnistyspalkissa tai alkunäytössä vapauttaaksesi tilaa niin, että voit lisätä enemmän sovelluksia.
  1. Pidä sovellusta painettuna ja vedä se toisen sovelluksen päälle luodaksesi kansion automaattisesti.
  2. Napauta kansiota avataksesi sen.
  3. Napauta .
  4. Valitse yksi tai useampi sovellus, jotka haluat lisätä kansioon.
  5. Napauta Valmis.
Vihje:
  • Voit lisätä myös pikavalintoja asetuksiin tai tietoihin. Lisää pikavalinta ensin alkunäyttöön ja vedä se sitten kansioon.
  • Voit myös ryhmitellä sovelluksia kansioon Kaikki sovellukset -näkymässä. Napauta > Mukauta. Pidä sovellusta painettuna ja vedä sen toisen sovelluksen päälle. Tee sama useammalle sovellukselle, jotka haluat ryhmitellä kansioon.

Kansion nimeäminen uudelleen

1. Napauta kansiota avataksesi sen.
  2. Napauta kansion ikkunan otsikkoriviä.
  3. Anna kansiolle uusi nimi.
  4. Sulje kansio napauttamalla sen ulkopuolella.

Kohteiden poistaminen kansiosta

1. Napauta kansiota avataksesi sen.
  2. Pidä sovellusta painettuna ja poista se vetämällä kohteeseen .
    Huomautus: Voit poistaa sovelluksen Kaikki sovellukset -näkymässä pitämällä sovellusta painettuna ja vetämällä sen pois kansiosta.
Jos kansiossa on jäljellä vain yksi kohde, kansio purkaa viimeisen kohteen ryhmittelyn ja poistaa itsensä automaattisesti.