NÄIN PÄÄSET ALKUUN
Taustakuvan muuttaminen
NÄIN PÄÄSET ALKUUN

Taustakuvan muuttaminen

Valitse suosikkivalokuvasi alkunäytön taustakuvaksi. Valitse käytettävissä olevia taustakuvia tai käytä kameralla ottamaasi valokuvaa.

Voit käyttää myös HTC:n Näin pääset alkuun -palvelua valokuvan valitsemiseksi tietokoneesta taustakuvana käytettäväksi.

1. Siirry Asetuksiin ja napauta Mukauta.
  2. Napauta Taustakuva.
  3. Napauta jotakin seuraavista:
    HTC-taustakuvat Valitse oletustaustakuva ja napauta sitten Esikatselu.
    Live-taustakuvat Valitse esiasetettu animoitu taustakuva ja napauta sitten Esikatselu. Jos valitsemaasi taustakuvaa voi mukauttaa, napauta Asetukset.
    Tietokoneen valokuvat Valitse HTC:n Näin pääset alkuun -palvelua valitaksesi tietokoneesta valokuvan ja käyttääksesi sitä HTC One X / One X‍+ -puhelimen taustakuvana.
    Galleria Valitse valokuva ja leikkaa sitä.
  4. Napauta Valmis tai Käytä.

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x-plus