Jatkuva kuvaus
SOVELLUKSET JA OMINAISUUDET

Jatkuva kuvaus

Haluatko ottaa kuvia liikkuvista kohteista? Olipa kyse lapsen jalkapallopelistä tai autokilpailusta, saat tallennettua tilanteet kamerallasi.
Tärkeää: Varmista, että käytössä on Normaali-näkymä käyttääksesi tätä ominaisuutta.
  1. Pidä etsinnäytöllä -painiketta painettuna. Kamera ottaa 20 peräkkäistä kuvaa kuvauskohteesta.
  2. Otettuasi kuvia, tee jokin seuraavista:
    • Säilyttääksesi vain yhden valokuvan, valitse otos, josta pidät eniten ja napauta Paras kuva.
    • Tallentaaksesi valokuvat eränä, paina .

*Lisää kommenttisi tähän …
htc-one-x-plus